35 Tüm Şehir Şoförleri Kaza Yardım Derneği

Survey Anket

Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

Sonuçlar

Sayın 35 Üyesi ;

35 Bütün Şehir Şoförleri Kaza Yardım Derneği 2015 Yılında kurulmuştur. Derneğimizin ege bölgesinde faaliyet gösteren tüm kamu kurum, kuruluşlarında ve bu kurum ve kuruluşlara ait şirketlerde veya kooperatiflerde çalışan dernek üyelerinin kazalarda yaşanan mağduriyetini minimuma indirmek, aralarındaki sosyal bağı arttırmak ve üyeler arası yardımlaşmayı sağlaman amacı ile kurulmuştur.

Ailemiz;

Kuruluşumuzdan bu yana 2017 yılı ocak ayı itibariyle 20 ay gibi kısa bir sürede 800 ü aşkın üye sayısına ulaşması ile gücümüz her geçen gün artmaktadır. Bu başarıda emeği geçen tüm aile bireylerine ayrı ayrı teşekkür ederiyoruz.

Bu zamana kadar vermiş olduğunuz desteğin devam edeceğini düşünerek " yaptıklarımız yapacaklarımızın teminadır" anlayışıyla derneğimizden daha iyi ve daha kaliteli hizmet alacağınızın garantisini veriyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla ;

35 BÜTÜN ŞEHİR ŞOFÖRLERİ KAZA YARDIM DERNEĞİ